Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 9
Ga naar:   

Mijn eerste tandje!!

11 september 2009
 Na 2 dagen goed hoge koorts, zat daar toch wel een klein wit streepje te blinken zeker!!

Bevallingsverhaal

10 februari 2009
 

20w-Echo

14 november 2008
Vanmiddag om 14u... de 20weken-echo, met een weekje vertraging! Papa komt rond 13.20u thuis aan, want die is wel een halve dag gaan werken. Deze mama is al een hele morgen lekker bezig geweest met zus Mila. Het is ook zo'n schatje, en jij gaat zeker op haar lijken daarin !

Papa gaat douchen, en Mila krijgt nog een schone luier voor we echt in de auto stappen om jou te mogen bewonderen. De rit is gemoedelijk, Mila is flink en we bespreken of we nog even iets doen na de echo...

Bij aankomst zat er nog een mevrouw in de wachtzaal, maar die was er eigenlijk na 5 minuutjes al buiten. Ik heb alle papiertjes afgegeven, die worden alvast voorlopig ingevuld. Urinetest is goed: geen probleem! Dan nog even wegen: nog steeds niet aan startgewicht (blijkt thuis dat dat bij Mila ook nog 1kg minder was op 20w). Benieuwd wanneer dat eens omhoog gaat!

En daarna mag ik op de tafel gaan liggen. De videoband wordt ingestoken, en even later wordt er al koud spul op de buik gekwakt, en komt het apparaatje tevoorschijn. Een kleine glimp van je hoofdje, dan bovenbeen: mooi op schema allemaal; en daarna de romp... Die is wel een weekje voor op schema, je bent voorlopig dus een dikkertje . Het echo-apparaat gleed nog een paar cm verder en zo zagen we het geslacht. Sja, nog even geheim voor de buitenwereld! We zijn alleszins dik tevreden dat alles er goed uitziet, want dat is natuurlijk het voornaamste!

Beetje verrast, maar vooral gelukkig gingen we naar buiten. Dan maar rap in de auto gestapt, want het begint toch wat kouder te worden. Zo zijn we dan richting Aken gereden, even kijken voor een mooie kleerkast voor onze 2 ukjes, en vooral een nieuw bed voor Mila.

Een bed hebben we dus zeker gevonden: een mooi white-wash stapelbed, en een kleerkast ook wel, maar die past niet echt bij de "bedjes". Dus toch nog even verder kijken. Mama ging ook nog even kijken voor badkamerkasten, maar die hebben we niet gevonden en bij het langslopen op de textiel-afdeling, hebben we maar zo even 3 dekbedovertrekken voor een 1p-bed meegenomen.

Buiten heeft zus nog een paar keer op de carrousel gezeten terwijl mama 2 bokworsten tussen een broodje uit heeft gehaald. Die vond ik ook wel lekker, dus bij het terugwandelen naar de auto hebben we alleszins lekker gesmuld. Rond half 7 waren we daar dan weer weg, daarom zijn we in 1x doorgereden naar Hassan. Mama heeft zin in kebab ! Het was daar ook rustig en waren dus op tijd terug thuis.

Een hele leuke dag en vooral goed gevuld!

15-16w: bloed prikken

20 oktober 2008
Vandaag ben ik bloed gaan laten prikken bij de HA. Weliswaar een beetje (zoals in een dikke week!!) te laat, maar het is ervan gekomen. De HA stond een beetje verbaasd dat er bloed moest afgehaald worden voor testen, maar bij zus zijn we naar het ziekenhuis geweest hiervoor en kregen we daar ook uitleg over het bevallingsgebeuren. Maar dat kennen we ondertussen al een beetje he...

Nu ja, nadat ik het briefje had laten zien aan de dokter, heeft ze me gewogen, en op de tafel laten liggen om bloed te prikken. Ze gaan dat testen op allerlei dingen, maar de tripple-test hoeft niet voor ons. Dus tegen woensdag kunnen we de uitslag ophalen.

Na het afhalen van bloed moest ik nog even blijven liggen, werd dan even aan de buik gevoeld of alles op zijn plaats zat, en daarna haalde de HA een apparaatje uit: vandaag dus voor het eerst het hartje gehoord van jou, kleintje!! Zo mooiiiii

Mila moet zo nog naar K&G, zijn eens benieuwd wat onze eerste mup is gegroeid!

100 dagen zwanger!!

29 september 2008
Net tussen de verjaardagen door!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.